Функціональне харчування – це споживання продуктів, які заповнюють дефіцит нутрієнтів і запобігають різні захворювання. До цієї категорії належать не тільки каші, хлібо-булочні вироби, молочні продукти, але і також біо добавки, спортивне харчування, коктейлі.
Тривалість курсу: 27 годин
Форма навчання: 8 відео уроків у записі (потрібне підключення до інтернету) + безлімітні консультації з викладачем протягом двох місяців, домашні завдання з кожної теми та іспит для отримання сертифікату.
Графік занять: гнучкий, договірний. Ви можете скласти свій гнучкий розклад. Рекомендуємо вивчати не менше 1 теми в тиждень.
Документ після проходження: сертифікат дієтолога, надсилається поштою після складання іспиту.
Початок навчання: одразу після запису на курс або інша бажана дата та час. Курси проводяться щодня, включаючи вихідні дні.
1. Особливості харчування сучасної людини. Закон відновлення клітин.
2. Функції харчування. Поняття функціонального харчування.
3. Класифікація біологічно активних добавок до їжі.
4. Протеїнові суміші.
5. Як вибирати біологічно активні добавки? Вчимося читати склад.
6. Добавки і корекція ваги.
7. Поняття діючої речовини та дозування. Стандартизація харчових добавок.
8. Рекомендації по прийому харчових добавок. Як підготуватися до прийому БАД-ів?
Має вищу педагогічну та медичну освіту, випускниця медичної школи Гарвардського університету. Практикує дієтологію понад 30 років. Складає програми навчань згідно з дослідженнями ВООЗ щодо правильного харчування.
Основні | |
---|---|
Властивості | живлення |